Відновлення голосових зв'язок

Відновлення голосових зв'язок після операції

свідоцтво Крефло Долар

Більше року тому у мене на голосових зв'язках утворився поліп - доброякісна пухлина в горлі Більше року тому у мене на голосових зв'язках утворився поліп - доброякісна пухлина в горлі. Коли я проповідував, мені було важко дихати, і мені доводилося говорити більш високим голосом, щоб мене було чутно.

Коли я дізнався про поліпи на своїх голосових зв'язках, я висловив свою віру словами: «Це всього лише поліп. Бог зцілив мене від більш серйозних хвороб, так що поліп - це взагалі не проблема ». Я знаю, як отримати зцілення, тому що Бог зціляв мене не раз. Я звертаюся до Слову. Я «харчуюся» Словом. Я проголошую бажане. Я вірю і отримую. Так що я продовжував проповідувати і вірити, що повністю зцілився. Поліп не зник і продовжував заважати мені проповідувати, тому я вирішив піти на операцію і видалити його. Після операції на голосових зв'язках я не міг розмовляти протягом тижня; це неприродне для мене стан, я адже проповідник Божого Слова.

За час вимушеного відпочинку, коли я не міг проповідувати, я зіткнувся з тим, що мені, виявляється, нелегко відпочивати так довго. Я думав: «Чому мені так важко відпочивати?» І тоді Бог відкрив мені два дивовижних секрету, якими я хочу поділитися сьогодні і з Вами.

Перший секрет допоможе Вам краще зрозуміти, як діє віра. Багато християн стикаються з такою трудністю: вони вірять і одночасно сумніваються.

Я нічого не знав про поліпи, тому вирішив з'ясувати, що ж це таке. Я читав про поліпи і операціях з їх видалення, дивився відео на цю тему. Я став експертом по поліпів. Таким чином, моя віра була зосереджена на зцілення, а мою увагу - на проблеми; це призвело до того, що коли прийшов час мого голосу відновитися, у мене виникли труднощі з вірою. Мені довелося переконати себе , Що з моїми голосовими зв'язками все в порядке.Терапевт сказав мені, що я можу говорити, а я міг видати тільки слабкий звук. Він показав мені знімок моїх голосових зв'язок і сказав: «Ось бачите, все в порядку. Ви можете говорити". І тоді я вирішив повністю проігнорувати те, що говорило мені моє тіло, і більше не звертати уваги на сумніви, які народжувалися у мене в голові через те слабкого звуку, який я міг з себе видавити. Я сказав собі: «Все в порядку. Мій голос відновиться », і мій голос тут же відновився, і звучав він голосно і чітко!

Цей принцип стосується не тільки до зцілення, а й до всіх аспектів духовного життя.

Коли Ви сумніваєтеся, а проблеми віднімають все Вашу увагу, Ви думаєте: «Я повинен зробити щось ще». Це отруйний голос Ваших власних зусиль. Ви повинні думати так: «Все в порядку. Бог про це вже подбав ».

У Посланні до Ефесян 2: 8-9 написано: «Бо спасенні ви благодаттю через віру, а це не від вас, то дар Божий, не від діл, щоб ніхто не хвалився». Благодать - це дар. І якщо це не дар, значить, це не благодать.

Ви отримали порятунок не завдяки своїм справам, досягненням або заслугам. Щоб отримати дар благодаті, Вам потрібно робити щось, що диявол просто ненавидить, - відпочивати. Диявол ненавидить, коли Ви відпочиваєте, тому що постійна активність змушує Вас думати весь час про різні справи і турботах. Відпочинок настільки важливий, що необхідність відпочивати стала однією з Божих заповідей. Бог заповідав нам шанувати суботу, тобто вважати день відпочинку понад усе мирського.

Отримавши порятунок, Ви отримали і зцілення. Як свідчить вищенаведений вірш, Ви нічого не змогли б зробити, щоб заслужити спасіння, а значить, і зцілення. Багато людей задаються питанням: «Що мені зробити, щоб догодити Богові і щоб мої потреби були заповнені, а рани зцілені?»

Відправившись на хрест, Ісус вже зробив все що потрібно. І тепер Він хоче, щоб Ви вірили: всі Ваші потреби вже заповнені.

Чи не підживлюйте проблеми своєю увагою до них. Як магнат фокусується на найголовнішому в своєму бізнесі, так і Ви приділяйте більше уваги тому, що зробив для Вас Ісус, і не забувайте ВІДПОЧИВАТИ, тому що Бог хоче, щоб Вас супроводжував успіх.

І ось другий чудовий секрет, який Бог мені відкрив: у нас є все необхідне для того, щоб вести життя, бажану Богові.

У Біблії написано, що завдяки Ісусу ми вірою отримуємо доступ до Божої милості і благодаті. Боже Слово зароджує в нас віру, а віра відкриває доступ до благодаті. Все вже зроблено.

Позбавтеся від страху і скажіть: «Я вірю, що Бог - моя відповідь. Я вірю, що Бог - мій вихід. Я вірю, що Бог на моєму боці. Я вірю, що Бог ВЖЕ ЗРОБИВ ЦЕ ».

� Як отримати доступ до Божої благодаті? Вірою.

� Як отримати порятунок? Вірою.

� Як отримати зцілення? Вірою.

� Як досягти успіху? Вірою.

� Як знайти другу половинку і створити сім'ю? Вірою.

Бог відкрив мені це, щоб я, поділившись цими одкровеннями з Вами, допоміг Вам перейти на новий рівень. Повірте, мені було нелегко так довго мовчати після операції на голосових зв'язках. Мені було нелегко відпочивати весь день, на наступний день знову відпочивати і в наступні кілька днів знову відпочивати. Але Господь запитав мене: «Пам'ятаєш, був час, коли ти не дозволяв думкам про будь-якої проблеми крутитися у тебе в голові? Ти не допускав, щоб твій розум наповнювали думки про неї". І потім Він сказав мені ще дещо: «Скажи Моєму народу, що перебувати в Моєму Слові - значить приділяти йому повне увагу. Коли ви приділяєте частину своєї уваги тому, що тягне вас назад, або тому, що працює проти вас, тоді до вашої віри приєднується невіра, а Я хочу, щоб у вас була тільки віра ».

Ви знаєте, де відбувається бій? Між Вашими вухами. На що ще сатана може спробувати перевести Вашу увагу? Всі ті проблеми і турботи, яким Ви приділяєте всю свою увагу, позбавляють Вас можливості перебувати в спокої.

Не дозволяйте думкам про відсутність або брак у Вас чого-небудь перебувати в центрі Вашої уваги. Приділяйте час відпочинку. Відпочинок не тільки відновить Ваші сили, а й дасть Вам можливість побачити прояв Божої благодаті у Вашому житті.

Вважаю за честь ділитися з Вами цими принципами і молитися за Вас. Я так вдячний Богу за те, що Він відновив мені голосові зв'язки і за те, що дав мені таких друзів, як Ви, які сприяють тому, що Його Слово поширюється по всій землі.

Ісус вже все зробив, тому відпочивайте!

З повагою,
Крефло Долар

Я думав: «Чому мені так важко відпочивати?
Багато людей задаються питанням: «Що мені зробити, щоб догодити Богові і щоб мої потреби були заповнені, а рани зцілені?
? Як отримати доступ до Божої благодаті?
? Як отримати порятунок?
? Як отримати зцілення?
? Як досягти успіху?
? Як знайти другу половинку і створити сім'ю?
Але Господь запитав мене: «Пам'ятаєш, був час, коли ти не дозволяв думкам про будь-якої проблеми крутитися у тебе в голові?
Ви знаєте, де відбувається бій?
На що ще сатана може спробувати перевести Вашу увагу?