чим небезпечний гепатит з

Health-ua.org - медичний портал онлайн консультації дитячих і дорослих лікарів усіх спеціальностей. Ви можете задати питання на тему «чим небезпечний гепатит з 'і отримати безкоштовно онлайн консультацію лікаря.

2011-12-20 10:44:27

Запитує елена:

Доброго дня! порадьте мені як бути-я носій австралійського антигену. народила 5 років тому здорову дитину. потім вірус мутував в гепетіт д активна форма. відчуваю себе добре. недавно дізналася що знову беременна- 3-4 тижні. чим небезпечний мій гепатит для дитини? що мені робити? на облік ще не ставала. Дякуємо

23 грудня 2011 року

Відповідає Агабабов Ернест Даніелович:

Лікар загальної практики

здрастуйте Олена, небезпека є під час пологів, в передачі вірусу дитини, можливо варто обговорити з лікарем доцільність кесаревого розтину.

2011-06-01 7:05:11

Запитує Анна:

Мені 23 роки. Вперше гепатит В виявили під час вагітності в 12 тижнів. Зараз 34 тижні. Аналіз біохімії всі показники в нормі. HBeAg відсутня. HBsAg покладе. Вірусне навантаження (Гепатит В кількісний) 3. 000 000. Хотілося б дізнатися:
1) Висока чи це навантаження, якщо мене ні чого не турбує.
2) Чим небезпечна така навантаження для дитини. Чи потрібно зараз приймати Себіво для зниження навантаження (порекомендував лікар пропити).
3) Яка ймовірність зараження дитини при даному навантаженні, якщо йому в першу добу зробити щеплення?
4) Чи потрібна мені спеціальне лікування після пологів?
Маю велику надію, що відповісте. Дякуємо.

18 серпня 2011 року

Відповідає Бондар Олександр Євгенович:

Лікар інфекціоніст вищої категорії, асистент кафедри інфекційних хвороб, к.м.н.

Добрий день. Вірусне навантаження висока. Найбільш ефективним методом профілактики інфікування дитини є введення імуноглобуліну та вакцинація проти гепатиту В в перші години після народження. Дані про вплив телбівудіна (Себіво) на передачу вірусу гепатиту В від матері плоду відсутні. Лікувальна тактика щодо Вас буде визначатися після пологів з урахуванням не тільки вірусного навантаження, але і ступеня активності і стадії захворювання.

09 вересня 2011 року

Відповідає Консультант медичної лабораторії «Сінево Україна»:

консультант медичної лабораторії «Сінево Україна»

Добрий день, Анна! По-перше, чіткого відповідності між рівнем вірусного навантаження і загальним самопочуттям бути не може. Результат ПЛР говорить про те, що вірус в даний час активний і навантаження висока. По-друге, навіть якщо вірус активний, ймовірність внутрішньоутробного зараження малюка складає не більше 3-5%, тобто мізерно мала. Рішення про початок противірусного лікування зазвичай приймає тільки лікуючий лікар. І він уже зробив призначення для Вас, тому в Ваших інтересах дотримуватися його рекомендацій. По-третє, Відразу після пологів малюка дійсно потрібно вакцинувати. І, до речі, слід серйозно обміркувати варіант розродження шляхом кесаревого розтину. По-четверте, чи знадобиться Вам лікування після пологів, знову-таки, буде вирішувати Ваш лікуючий лікар. Будьте здорові!

2010-06-21 21:08:09

Запитує Наталія:

що означають результати аналізів: anti-EBV IgG-EBNA (яд.бел.)> 600 Од / мл, anti-EBV IgM-VCA (капс.бел.) 87.9 Од / мл. , При цьому Нейтрофіли сегментояд.35, Нейтрофіли (общ.чісло) 37, Лімфоцити 50, Моноцити 12.
чим небезпечний вірус Вірус Епштейна-Барр?
не знаю пов'язано або ... ні, чи може при цьому з'являтися висип на шкірі, від механічних впливів, сильно червоніє і тут же все проходить
2 тижні тому розпочався свербіж шкіри, сильний. почала пити краплі фенистил і мазати псило-бальзамом, допомогло, але свербіж ще є, не такий сильний і не постійний стал.Іногда навіть досконалого його не відчуваю, коли чимось зайнята або вночі взагалі не відчуваю, не заважає спати.
Але тижні 1,5 назад, після стихання свербіння, стала з'являтися червоний висип, від механічних впливів на шкіру, кофту зняла, наприклад, або джинси, де особливо сильно потерлася під час стягування, тут же появляється ця висип, яскраво-червона, припухла тільки на стегнах, проходить відразу ж, за неколько мін.без слідів ... або детё трохи сильно за руку схопилася, те ж саме, ті. саме на механічний вплив на шкіру.
Але при цьому від тиску, наприклад, спинки стільця на спину, нічого не висипає.
Була в ШВД, відшили можна сказати, сказавши що це нормальна реакція шкіри, але я то розумію що раніше такого у мене не було, взяли кров на аналізи, думаю чтісто просто так, бо крім аналізу на сифіліс більше нічого в бланку аналізу на кров не було, як там подивилася всіх в порядкової черзі, більш ніж на такий аналіз не відправляли, зішкріб шкіри не стали брати, виписали направлення до нервологу ... зі словами інфекційної етіології немає і це не до нас ... прописали тільки якийсь косметичний крем "Радевіт".
користуюся, не розумію, допомагає, немає ...
Сходила до платного дерматолога, виписали багато аналізів крові, загальний, на глюкозу, Ig E, хелікобактер пілорі, вірус ерштейн-бар, вич і гепатит. Загалом все зробила, результати всіх аналізів в нормі, крім тих про яких писала на початку.
яке буде ваша думка, взаємопов'язане все або герпесная інфекція сама по собі і з висипом не пов'язана?

04 липня 2010 року

Відповідає Агабабов Ернест Даніелович:

Лікар загальної практики

Привіт Наталя, Вірус Епштейна-Барр, це не герпесная інфекція, є самостійною нозологічною одиницею (захворюванням), оцінити Ваші результати не можу так як Ви не наводите лабораторні норми для кожного з них, в кожній лабораторії вони різні. не думаю, що зміни на шкірі можна назвати висипом, так як висип за кілька хвилин не регресує, в будь-якому випадку складно судити не бачачи Вас, можливо мова йде про переважання червоного дермографізму, як показнику переважання парасимпатичної нервової системи, тоді Вам потрібна очна консультація невропатолога .

2016-10-04 8:29:45

Запитує Світлана. :

Здравствуйте.Месяц тому мені поставили діагноз кандидоз порожнини рта.Две тижні пила Флуконазол по 150 кожен день, полоскання, фарингосепт, вітамін Е.Пролічівшісь здала зішкріб, кандидоз так і остался.Сейчас п'ю Итраконазол по 200 кожен день, сьогодні вже десятий день.Еще п'ю Бифиформ і омепразол.Сдавала аналізи на гепатит, звичайні аналізи-все відповіді хорошіе.Пожалуйста, підкажіть, чим ще можна лікувати цей кандидоз? Робила УЗД ШКТ, теж небезпечного нічого нет.Уже не знаю чим ще можна вилечіться.Спасібо.

12 жовтня 2016 року

Відповідає Імшенецький Марія Леонідівна:

лікар-стоматолог другої категорії Українсько-Швейцарської клініки «Порцелян»

Добрий день, потрібно комплексне обстеження, оцінити ситуацію складно-но місяць флуканозол, та ще й по 150 це дуже багато. Треба шукати причину, робити мазок з бакпосева. Удачі вам

2014-08-26 6:35:27

Запитує Анастасія:

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи правильно лікарі діагностували у мене гепатит В, за такими аналізами: австралійський антиген - негативний результат, антитіла до hbsag - 5800 ме / мл по методу elisa, а з аналізу ПЛР вірус гепатиту В коліч.определеніе - результат 7990 ме / мл . Чи можливо, що у мене процес одужання або це вже хронічний гепатит ?? (Уточнюю, в 2002,2003,2004 рр. Ще в школі були зроблені щеплення від гепатиту В) так як прочитала в різних джерелах, що при негативному "австраомйском" і позитивних антитіла організм як би ще бореться з інфекцією, тим більше, що біохімія крові абсолютно в нормі за всіма показниками. Єдине, за загальним аналізом крові трохи вище норми ширина розподілу еритроцитів rdw - 46,7 фл. І ширина розподілу тромбоцитів за обсягами pdw - 15,4%, що вище, ніж потрібно. Чи може наявність вірусу гепатиту впливати на ці показники і чим ці відхилення небезпечні? Попередньо з Дякую Вам за відповідь

04 жовтня 2014 року

Відповідає Сухов Юрій Олександрович:

Лікар інфекціоніст вищої категорії, доцент, к.м.н.

Привіт, Анастасія. Є кілька пояснень цих показників, наприклад, ВГВ, викликаний мутантним штамом вірусного гепатиту В, лабораторна помилка в одному з перерахованих показників, .. Приходьте на примі з усіма результатами досліджень. Можна, звичайно на цьому етапі і по скайпу + ел. поштою попрацювати, проте особистий контакт, огляд і пояснення нічим не заміниш. С ув., ЮСухов.

2014-08-22 6:56:01

Запитує Анастасія:

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи правильно лікарі діагностували у мене гепатит В, за такими аналізами: австралійський антиген - негативний результат, антитіла до hbsag - 5800 ме / мл по методу elisa, а з аналізу ПЛР вірус гепатиту В коліч.определеніе - результат 7990 ме / мл . Чи можливо, що у мене процес одужання або це вже хронічний гепатит ?? так як прочитала в різних джерелах, що при негативному "австраомйском" і позитивних антитіла організм як би ще бореться з інфекцією, тим більше, що біохімія крові абсолютно в нормі за всіма показниками. Єдине, за загальним аналізом крові трохи вище норми ширина розподілу еритроцитів rdw - 46,7 фл. І ширина розподілу тромбоцитів за обсягами pdw - 15,4%, що вище, ніж потрібно. Чи може наявність вірусу гепатиту впливати на ці показники і чим ці відхилення небезпечні? Попередньо з Дякую Вам за відповідь

28 серпня 2014 року

Відповідає Сухов Юрій Олександрович:

Лікар інфекціоніст вищої категорії, доцент, к.м.н.

Привіт, Анастасія.
Діагностика вірусного гепатиту В (ВГВ), особливо його хронічного перебігу (ХГВ), вельми не проста і, в тому числі і в Вашому випадку, можлива лише при аналізі маси даних - від анамнезу до генетичних особливостей саме Вашого організму.
Будемо сподіватися, що у Вас все буде нормально.
Можете домовитися зі мною про особисте консультації або зовсім безкоштовно прийти на мою лекцію для лікарів в 09-10.14., Мої координати на сайті. Ваші питання (+ ті, які обов'язково виникнуть під час бесіди і аналізі даних по ВГВ - це 2-2,5 години, адже Ви грамотно задаєте питання: ні "так / ні", а по суті).
С ув., Ю. Сухов.

2013-06-01 15:44:19

Запитує Анна:

Добрий вечір! У мене був варикоз 1ст після того як я зробила щеплення від гепатиту почали хворіти і нити ноги нижче коліна а також з'являються синці, особливо після навантаження (тривалі прогулянки) .Сдала БАК і ЯК все норма з незначними відхиленнями, ПТІ 107. Зараз ще й колінні суглоби ниють. хірург призначив венарус по 1 2р в д і тромбоасс по 50 мг через день. підкажіть будь ласка чи можуть це бути ускладнення щеплення? наскільки небезпечний такий птах? з чим може бути пов'язана ламкість судин? яке обстеження порекомендуєте? це варикоз?
Мені 29 років народила 4 роки тому сама. за вагітність візуально стан вен не змінилося народжувала в бинтах проблем не було

04 червня 2013 року

Відповідає Шидловський Ігор Валерійович:

Лікар сімейної медицини, терапевт першої категорії

Припиніть на тиждень тромбо ас, здайте кров - коагулограма, а також ревмопроби і антитіла до цитоплазми нейтрофілів IgA (АNCA, АНЦА). Після вакцинацій можуть виникати аутоімунні захворювання (як правило ревматологічний) при схильності до них. Після аналізів подивимося. якщо йти на консультацію, то це повинен бути ревматолог.

2012-11-02 10:31:01

Запитує Марія:

Добрий день.Мне дуже потрібна ваша допомогу.Я мене чоловік в 31 рік, проходячи чергову диспансеризацію, за результатами флюорографії був направлений в Тубдіспансер.Там йому поставили інфільтративний туберкульоз верхньої частини правої легені без продуктів распада.Предложілі денний стаціонар, але через свою "хвороби" трудоголізму, він нікуди не ліг, ми посварилися, він пішов з дому і вирішив не лікуватися ... я пробувала вирішити питання про амбулаторному лікуванні, лікар на зустріч не пошла.Мне вдалося його вмовити, але тільки за умови, що я його будинку лікувати буду, сама, а в с таціонар він поїде тільки аналізи періодичні сдавать.Ізучів всі препарати від туберкульозу, літературу, я самостійно склала курс йому. (з урахуванням того що у нього ще й Гепатит С, носій і вага 59 кг) Тиждень тому почав пити такі препарати Ізоніазид 1 таб. / день, Ріфампіцін- 4 таб / день, Піразинамід 3 таб / день, чергування Стрептоміцин 1г / 3 дні Вітамін В1 і 1р / 3 дня і Вітамін В6 1р / 3 дня плюс есенціале форте 2 таб / день. курс, якщо я правильно зрозуміла, інтенсивний розрахований на 60 днів. У мене такі питання; Чим він в даний момент небезпечний для нас із сином? (У мене флюорографія чистісінька) Чи правильний курс я йому підібрала? (Якщо немає підкажіть що додати або замінити) Які несподіванки можу виникнути під час лікування? Що робити далі після закінчення інтенсивного курсу 60 днів?

14 листопада 2012 року

Відповідає Агабабов Ернест Даніелович:

Лікар загальної практики

Добрий день, Марія, вибачте, але брати участь в самолікуванні не буду, тому і рекомендацій ніяких дати не можу, Ваш чоловік доросла людина і робить усвідомлений вибір, піддаючи свою сім'ю величезному ризику, Ви ж цього потураєте.

2012-09-24 14:58:28

Запитує Наталія:

Доброго дня! У мене така проблема, дуже прошу допомогти! У мене було два переривання вагітності в 1 триместрі (4-5 нед.-почався аборт; 7-8 нед.-завмерла вагітність). Останній випадок був майже 5 місяців тому. Аналізи, призначені лікарем я здала, вони в межах норми (дані написати не можу, тому що вони в картці, а картка в лікарні). Можу точно сказати, що виявлені антитіла до вірусу простого герпесу, цитомегаловірусу, вірусу Епштейн-Барра. Токсоплазмозу, краснухи, гепатиту не виявлено ні Lg M ні Lg G. Також виключили АФС. Каріотип плода 46ХУ. Мазки: уреаплазма-ні обн .; мікоплазма-ні обн .; хламідії-ні Інтелект. Аналізи на гормони не сдавала.Вопроси ось у чому:
1. Які аналізи мені варто здати при плануванні наступної вагітності? І чи варто здавати гормони, якщо вагітності наступали без проблем, місячні регулярні (відхилення іноді становить в кілька днів)?
2. Які вітаміни і в якій дозуванні мені необхідно пропити перед зачаттям і під час вагітності? І що пропити чоловікові?
3. Лікар порадила, коли завагітнію відразу почати приймати аспірин по пів таблетки в день, чи варто? Чула, що він небезпечний для ембріона.
4. Чи могла моя друга невдача статися через те, що після першого викидня пройшло всього 5 місяців? і ще на 6 тижні у мене був сильний стрес, а через кілька днів я прихворіла ГРЗ (в легкій формі, лікувалася відваром календули, лимоном, медом). Тобто, чи міг вплинути комплекс цих несприятливих умов? Заздалегідь дуже вдячна! Сподіваюсь на вашу відповідь.

27 вересня 2012 року

Відповідає Корчинська Іванна Іванівна:

Лікар акушер-гінеколог вищої категорії

Аналізи на гормони здавати не потрібно, якщо місячні регулярні і Ви вагітніє без проблем. Що було б добре здати, так це аналіз на рівень гомоцистеїну і визначення судинного ендотеліального фактора росту (СЕФ) або антитіла до кардіоліпіну (в залежності від того, що можна провести в лабораторіях Вашого міста). Ці аналізи свідчать про посилену тромбоутворенні, яке призводить до закупорки судин, порушення кровообігу в плаценті і надалі завмиранні вагітності. Для корекції цих показників призначають фолієву кислоту і віт. групи В. Якщо ці показники будуть в нормі, тоді слід пройти HLA- діагностику (сумісність генів) і здати кров на антитіла до ХГЛ (хоріонічного гонадотропіну- гормону вагітності). Фолієву кислоту можете приймати до зачаття і потім до 12 нед.беременності в дозі 400 мг. Аспірин приймати не потрібно, не бачу для цього необхідності. Стрес і ГРЗ могли бути супутніми чинниками, але не основними.

Стрес і ГРЗ могли бути супутніми чинниками, але не основними

Читати далі

Гепатит В і його наслідки

Вірусний гепатит В є важким захворюванням печінки, яке при переході його в хронічну форму стає особливо небезпечним. Хронічна форма гепатиту В розвивається як у дорослих, так і у дітей.

Хронічна форма гепатиту В розвивається як у дорослих, так і у дітей

Читати далі

Гепатит А: профілактика і лікування

Серед освіченої частини населення побутує думка, що вірусний гепатит А - це захворювання, яке представляє набагато меншу небезпеку для здоров'я, ніж гепатити В і С. Однак такий погляд на цю хворобу вірний лише почасти.

Однак такий погляд на цю хворобу вірний лише почасти

Читати далі

Причини виникнення раку

Згідно з прогнозом ВООЗ кількість онкологічних патологій за період з 1999 по 2020 рік зросте не менше ніж в два рази. Таким чином, число хворих на рак до кінця цього десятиліття складе приблизно 20 мільйонів чоловік.

Им небезпечний мій гепатит для дитини?
? що мені робити?
Яка ймовірність зараження дитини при даному навантаженні, якщо йому в першу добу зробити щеплення?
Чи потрібна мені спеціальне лікування після пологів?
Им небезпечний вірус Вірус Епштейна-Барр?
Ке буде ваша думка, взаємопов'язане все або герпесная інфекція сама по собі і з висипом не пов'язана?
Пожалуйста, підкажіть, чим ще можна лікувати цей кандидоз?
Чи можливо, що у мене процес одужання або це вже хронічний гепатит ?
Чи може наявність вірусу гепатиту впливати на ці показники і чим ці відхилення небезпечні?
Чи можливо, що у мене процес одужання або це вже хронічний гепатит ?