Підвищений внутрішньочерепний тиск. Основні духовні причини

  1. Які духовні (езотеричні) причини підвищеного внутрішньочерепного тиску?

Питання від читачів Питання від читачів. Марина: Дякую вам велике за докладний опис причин головного болю, я вже почала пробувати працювати над собою по тим посиланнях і статей, що ви дали в статтях. У мене питання з приводу підвищеного внутрішньочерепного тиску, я страждаю цим з дитинства. Підкажіть будь ласка, над чим мені потрібно працювати, в який бік подивитися? Заздалегідь вдячна вам.

Я розумію цю проблему, тому що сам страждав від підвищеного внутрішньочерепного тиску після дитячої травми, це не приємно.

Які духовні (езотеричні) причини підвищеного внутрішньочерепного тиску?

Основні причини головного болю і негативних впливів, які припадають по голові людини ви можете дізнатися в статті - Сильний головний біль. Які езотеричні причини?

Якщо у людини внутрішньочерепний тиск підвищений з дитинства - це однозначно кармічні хвости з минулого людини, то є серйозні гріхи , Які душа людини принесла з собою з минулих втілень.

Зазвичай ці гріхи пов'язані з насильством, яке людина проявляла по відношенню до інших людей і особливо до себе.

Абсолютно точно можна сказати, що у людини страждає підвищеним внутрішньочерепним тиском в свідомості домінують програми насильства і протидії, тобто гордині і придушення. Проявлятися це може по-різному, наприклад, коли людина в усьому себе обмежує, на заниженої самооцінки не дає собі права на радість, на щастя, на свободу, на те, щоб зробити краще себе і своє життя. Все це є прямим придушенням своєї душі, її потреб і прагнень. Або коли людина дурним чином жертвує собою заради інших, заради дітей наприклад, хоча вони цієї жертви не від нього просили. По суті, така людина кладе свою долю під ноги іншим, а ті витерта про неї ноги, як правило, навіть спасибі не говорять. Проблема в тому, що така людина, вибачте "забиває" на себе і своє життя, не реалізує свої кармічні завдання , Перестає розвиватися і незабаром починає отримувати за це серйозні покарання у вигляді хвороб.

Така людина тисне на себе, воює з Богом і зі своєю душею, навіть не знаючи про це. Кажуть "рогаті людина", тому що він постійно буцається з долею, завжди вважає себе розумнішим і не вміє з внутрішнім добродушністю приймати Волю Вищих Сил.

Це проблема роздутого Его людини, яке тисне Душу. Взагалі, для духовного розвитку важливо навчитися розрізняти і растождествлять в собі Душу, її прагнення, і амбіції свого его. Коли тиранічне і зверхнє его починає задавлівать і розмазувати Душу людини, він збивається з шляху, йде не туди куди прагнути його Душа. Це часто є причиною наростаючої головного болю і підвищеного тиску. Але по суті, все вище перераховане і є боротьба з Богом . Тому що боротьба зі своєю душею - це боротьба з Богом.

Саме в цьому випадку людина починає сам собі закручувати гайки і вішає купу рамок обмежень на себе і своє життя. Це може проявлятися у вигляді самобичування , Загнанности, самопожертви (робити що-небудь на шкоду своїй душі) і т.п.

Саме за ці негативні якості і гріхи потрібно просити вибачення у Бога і каятися всією душею.

Так само, щоб підвищений внутрішньочерепний тиск почав йти - треба розвернутися обличчям до Бога і своєї душі.

Детальніше читайте і опрацьовуйте:

Але в більшості випадків, щоб зняти вантаж гнітючої на голову важкої карми і зменшити тиск, необхідно з'ясовувати індивідуальні причини проблеми і найкраще вам це допоможе зробити духовний Цілитель .

Якщо у вас виникнуть додаткові питання або необхідність попрацювати індивідуально з Духовним Цілителем - Напишіть мені !

З повагою, Василь Василенко

Які духовні (езотеричні) причини підвищеного внутрішньочерепного тиску?
Підкажіть будь ласка, над чим мені потрібно працювати, в який бік подивитися?
Які духовні (езотеричні) причини підвищеного внутрішньочерепного тиску?
Які езотеричні причини?