Змова для лікування від пики допоможе позбутися від цієї проблеми

  1. Змови для допомоги від пики
  2. Магічний змову №2
  3. Магічний змову №3
  4. Замовні слова від пики на обличчі
  5. Замовні слова проти болючої пики
  6. Магічний змову №2
  7. Магічний змову №3
  8. Магічний змову №4

У стародавні часи наші предки застосовували для лікування захворювання спеціальний змову від неприємної пики. На сьогоднішній день існує багато різних замовних слів допомагають впоратися з хворобою.

В цій статті:

Рожа - захворювання, яке проявляється таким симптомами, як озноб, висока температура, м'язові і головні болі. Запалення на шкірі можуть виникнути через кілька годин, а іноді і днів після основних симптомів.

У стародавні часи наші предки застосовували для лікування захворювання спеціальний змову від неприємної пики. На сьогоднішній день існує багато різних замовних слів допомагають впоратися з хворобою.

Змова для позбавлення від позбавляючи

Замовні слова допомагають перемогти ні ...

Змова для позбавлення від хропіння

Змова або магічний ритуал від хропіння - ...


Змови для допомоги від пики

Магічний змову №1

«Вимовляти і вимолюють у раба Божого (ім'я хворого людини) водяну, земляну, придуману, природну, засуджену, прісмешную, кипучу, болючную, зелену, повзучу, зелену пику.

Прошу тебе я, рожа покірним словом, низьким поклоном - немає більше тебе у раба Божого (ім'я хворого людини), не стояти тобі в його крові, кісток не ламати, кровиночки Не сушити і голову його не схильні.

Відправляю тебе я, рожа на далеке синє море. На синьому морі лежить синій камінь, а на тому камені престол стоїть, а на престолі 3 повні коробочки.

За престолом тим сам Господь Бог сидить, за книжечку молитовну тримається, читає і у раба Божого (ім'я хворого) жито хвороба вимолює. Амінь ».

Змова проти пики треба читати на убуваючу місяць у вечірній час над хворою людиною.

Магічний змову №2

Протягом 3 днів вранці і ввечері треба вимовляти замовні слова від нав'язливої ​​хвороби, при цьому обводити червоною тканиною навколо запалення і посипати його товченою крейдою.

«Рожа, рожа, різдвяна ти рожа, тебе я, рожа, заморожу, тебе я, рожа, спалю вогнем, тебе я, рожа, заллю вином, засиплю крейдою, затру сукном».

Читати змову необхідно 3 рази і після кожного спльовувати через ліве плече.

Магічний змову №3

«Господь наш Ісус Христос, Свята мати Богородиця я прошу вас - допоможіть. Рожа свербучая, рожа колючий, піди, виступи з раба Божого (ім'я хворого людини) з мощей, з кісток, йди на болото там ти згоряють, там ти коли і ломоту, і червоність давай. Я тебе заговорюю: «Іди геть. А тут у раба Божого (ім'я хворого людини) ніколи не гори і ломоту не дай. Амінь »».

Читати цю змову треба 3 рази в день протягом 5 діб.

Замовні слова від пики на обличчі

Потрібно зробити клоччя, потім запалити її, взяти ніж і водити їм над запаленням як би зскрібаючи його, при цьому кажучи:

«Разом першим, часом найкращим Господу Богу все помолимося, Святій Богородиці поклонімся.

Зорі ви зірниці, Божі світлі помічниці, приступите, та від хвороби заговорити в цю годину допоможіть. Дала Божа матір через високу гору, несла 3 пучка жита.

Перший засох, другий зів'яв, а третій зовсім пропав. І ти, пика, пропади і по обличчю сему, по тілу не бродить.

Щоб не горіло, не боліло і назад не повернулося. Не я заговорюю, Господь наш Бог заговорює. Амінь ».

Амінь »

Клоччя можна купити в магазині будматеріалів

Читати магічні слова 3 рази в день 3 діб поспіль.

Замовні слова проти болючої пики

Магічний змову №1

Перед тим, як читати змову потрібно обмотати червоною вовняною тканиною хворі місця і потім, подув на них сказати 9 разів, після сходу ясного світила:

«День Святої (назвати той день, в який вимовляються замовні слова). Приступи та поможи рабу (ім'я хворого людини) пику заговорити. Рожа, ти пекуча рожа, тобі тужити тут негоже, що не свербеть, не хворіти та не колоти. Лети хвороба в світ білий, на колір липовий, дощем омиваючи, вітром обдуваючи, на високі гори засилаючи. Тобі там однієї гуляти, тужити, а у раба (ім'я хворого людини) ніколи не бувати. Амінь ».

Магічний змову №2

Читання замовних слів повинно супроводжуватися обведення запалення червоною тканиною, обмотаним на ніж:

«Йшла матір Христового, зустріли по дорозі її 3 брата, стали питати:« Де прямуєш матір Христового? »-« Іду бешиху і пику гидку шепотіти від раба (ім'я хворого), хрещеного, народженого, причащання, молитовного. Рожа будинкова і бешиха наривного, гнійна, пухка, водяна, вітрова, спадає, задана. Чи не сама я її вимовляю, на допомогу Господа Бога нашого закликаю, 12 ангелів і апостолів. Амінь ».

Магічний змову №3

Прочитати над хворим місцем 9 разів:

«Тридев'ять морських каменів, тридев'ять морських вод - Син Божий, Батько Божий, Святий Дух Божий - вискубую святу пику, цю хворобу святу з плоті раба Божого (ім'я хворого людини), з кісток його, з мощі. Амінь ».

Магічний змову №4

Потрібно взяти крейду і синій папір. При проголошенні замовних слів креслити крейдою по синьому папері рисочки і хрести. Після цього прив'язати папір до запаленого місця і сказати:

«Мужик великий проходить по горі, несе борону залізну. Що він проборонувати? Цю пику ненависну. Хай допоможе йому Господь наш Батько. Амінь ».

Що він проборонувати?